Spoznajte se na razstavi Automechanika Shanghai!

Automechanika-Shanghai-2017-China-Lutong_06


Spoznajte se na razstavi Automechanika Shanghai!

Automechanika Shanghai 2017
Å t. Å t .: 3F68 v hali 3
Datum: 29. november - 2. december 2017
Dodaj: Državni razstavni in kongresni center (Šanghaj), Kitajska.
Spletna stran: http://


Čas leti, bo Automechanika Shanghai 2017 odprl vrata le za dva tedna! Automechanika Shanghai je največji sejem Azije, namenjen avtomobilskim deli, dodatki, opremo in storitvami. Letos se bo na sejmu pričakalo približno 6.000 razstavljavcev iz 42 držav in regij, hkrati pa bo prišlo do najnovejših dosežkov iz globalne in domače avtomobilske industrije. Od 29. novembra do 2. decembra 2017 v Narodnem razstavnem in kongresnem centru v Šanghaju na Kitajskem se bo sejem odprl svoja vrata okrog 130.000 obiskovalcem in ključnim igralcem iz avtomobilske industrije. Razstava je zgradila svoj sloves kot priznani industrijski dogodek, ki ga je treba prisluhniti, za izmenjavo informacij, trženje, trgovanje in izobraževanje, ki služi področju avtomobilske industrije iz delov in komponent, popravila in vzdrževanja, dodatkov in prilagajanja ter Electronics & Systems.

Kitajska-Lutong je navdušena, da napoveduje, da bomo novembra v Šanghaju sodelovali v Automechanika Shanghai 2017. Naša stojnica številka 3F68 v hali 3. Kitajska-Lutong je eden od odličnih dobaviteljev sistemov za vbrizgavanje goriva motornih vozil in pripadajočih komponent na Kitajskem, z več kot 30-letnimi izkušnjami, je Kitajska Lutong vodilna na avtomobilskem poprodajnem trgu. Vi ste toplo dobrodošli, da obiščete našo stojnico 3F68 v hali 3.

China Lutong Parts Plant is a professional OEM & Aftermarket parts supplier, which specialized in diesel engine parts. Our main products include plunger barrel,Control Valve, Injectors,common rail valve, Head rotor (VE Pump Parts), Plunger, Delivery Valve, Cam Disk, Repair Kits, Feed Pump and more.


Automechanika Shanghai, drugi največji svetovni sejem Automechanika za avtomobilske dele, pribor, opremo in storitve. Razstave vključujejo široko paleto delov dizelskega motorja, vključno z glavnim rotorjem (deli VE črpalke), šobo, dizelskim batom / elementom, dovodnim ventilom, regulacijskim ventilom, skupnimi šobami za šobe, gumijastim diskom, kompleti za popravilo, črpalko za dovajanje goriva in črpalko VE itd. izdelki so izdelani v skladu z mednarodnimi standardi, ki uporabljajo surovine vrhunskega razreda in vrhunsko tehnologijo. Zaradi svoje gladke obdelave, toge konstrukcije in daljše življenjske dobe, so naši dragoceni naročniki cenjeni ponudbi zelo cenjeni. Naše tehnično znanje, storitve, ki se odzivajo na stranke in se zavzemajo za nenehne izboljšave, podprto s trajnimi naložbami, bodo zagotovile ugled Kitajske Lutong za zanesljive, visokokakovostne in inovativne izdelke.

Veselimo se, da vas vidimo na Automechanika Shanghai 2017!

Small friction coefficient, can meet 0.04.
Sealing well in Dynamic and static status, no function influence with less of lubrication.
Can sealing with a speed of 15m/s.
Temperature range: --55℃-+260℃.
Ageing resistance, micro deformation.

Working Pressure: 6500Psi.

seals

Spring Energised Seals

Spring Energised Seals,Ptfe Spring Energised Seals,Spring Energized Seals,Spring Energised Teflon Seals

XINXIANG PINGYUAN AVIATION HYDRAULIC EQUIPMENTS CO.,LTD , https://www.pyefl.com

This entry was posted in on